ONZE VISIE EN MISSIE

Onze visie is om bij te dragen aan een veilige en leefbare wereld door wereldwijd de leidende, onafhankelijke leveranciers van ‘geo intelligence’ en ‘asset integrity’ oplossingen te bieden. Deze zijn van cruciaal belang voor de duurzame ontwikkeling van natuurlijke hulpbronnen en duurzame constructie en exploitatie van grote faciliteiten en infrastructuur.

Onze missie is om waarde te creëren voor al onze stakeholders. In de kern is marktleiderschap, dus het beschermen en verder uitbouwen hiervan, waar we leider in zijn en het bereiken waar we dat nog niet zijn. We doen dit door:

De bevoorrechte partner zijn voor onze klanten, door een onafhankelijke dienstverlener te zijn die de integriteit en vertrouwelijkheid van resultaten garandeert.

Veilig en consistent leveren van geïntegreerde kwaliteitsoplossingen uit een breed portfolio van diensten over de hele wereld op tijd en binnen budget, met teams van gemotiveerde medewerkers die innovatieve technologie van wereldklasse (vaak eigen technologie) toepassen en presteren volgens hoge normen van professionaliteit en integriteit.

Kosteneffectief zijn door te opereren vanuit een wereldwijd, efficiënt georganiseerd kantorennetwerk met uitstekend personeel en een goed onderhouden, wereldwijd toegewezen bundeling van middelen.

Daarnaast moeten we de winstgevendheid van onze belangrijkste olie en gasmarkt herstellen door een ‘lager voor langer’ aanpak en een stabielere financiële structuur te realiseren door een meer gebalanceerde portefeuille te creëren tussen onze markten voor energie, gebouwen & infrastructuur, energie en mijnbouw.