Onshore wind

Steeds geavanceerdere technologie en infrastructuur voor windparken brengen hogere, zwaardere turbines en uitgebreidere transmissiesystemen, waardoor hogere eisen worden gesteld aan bodemsubstraten en de ondergrondse geologie die nodig is om ze te ondersteunen. Cruciaal blijven is de noodzaak van economische zekerheid, wettelijke goedkeuring en milieugevoeligheid. Onze technische en logistieke expertise biedt gedetailleerde regionale beoordelingen en locatie-specifieke geologische, meteorologische en bouwkundige ondersteuning.

Expertise

We werken nauw samen met projecten op het gebied van windparken over de hele wereld, met consultancy-ondersteuning, geotechnische, geospatiale en geofysische gegevensverzameling, gegevensinterpretatie en -modellering, dynamische bodemeigenschappenprofielen en milieueffectbeoordelingen. Dankzij onze inbreng kunnen weloverwogen beslissingen worden genomen over de optimale ligging en ontwerp van onshore windparken en de ontwikkeling van boerderijen die veilig en efficiënt moeten worden uitgevoerd.

Voordelen

We integreren naadloos een breed scala aan specialistische disciplines, zodat u erop kunt rekenen dat wij optreden als uw partner voor grootschalige onshore windprojecten, waaronder:

  • Onze technische expertise
  • Wereldwijde middelen
  • Project management
  • Gegevens die gegevens, advies, ondersteuning en projectefficiëntie leveren
  • Werkt aan strakke tijdschema’s